Се бараат професори

Се бараат професори

Центар за едукација и интелектуални услуги Еду Спринг бара професор по Англиски јазик и професор по Германски јазик. Сите заинтересирани кандидати кои ќе испратат CV ќе бидат повикани на интервју.
Телефонски број:   077928905
Град:   Струмица

 

Оглас број: 6965  |  Објавен на: 09.7.2018  |  Гледаност: 16Информации за огласувачот
Лице за контакт: Елена Цветков
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.