Se prodava stan vo Kisela Voda

Se prodava stan vo Kisela Voda

Prodavam stan na 3-ti kat od 53 m2 i potkrovje od 25 m2. Stanot e so centralno greenje, kujna, trpezarija so dnevna i 2 spalni i terasa.
Телефонски број:   076 470 060
Град:   Skopje

 

Оглас број: 7008  |  Објавен на: 22.8.2018  |  Гледаност: 74Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.