Стан за студенти во Карпош

Стан за студенти во Карпош

Стан од 55 м2 веднаш до ФИНКИ во плавата зграда, наместен, за 3-4 студенти. Цена по договор.
Телефонски број:   075785755
Град:   Скопје

 

Оглас број: 7012  |  Објавен на: 26.8.2018  |  Гледаност: 75Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.