Izdavam stan

Izdavam stan

Izdavam namesten stan od 60m2 vo strogiot centar na Skopje, kaj sobranie.
Телефонски број:   071501964
Град:   Skopje

 

Оглас број: 7022  |  Објавен на: 06.9.2018  |  Гледаност: 55Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.