Aluminiumski felni 15” za Mercedes

Aluminiumski felni 15” za Mercedes

Prodavam aluminiumski felni 15” za Mercedes, koristeni samo 3 meseci.
Телефонски број:   070272963
Град:   Skopje

 

Оглас број: 7027  |  Објавен на: 09.9.2018  |  Гледаност: 32Информации за огласувачот
Лице за контакт: Daniela
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.