Prodavam detsko krevetce

Prodavam detsko krevetce

Prodavam detsko krevetce 88x197cm so pomosna fioka i dusek Jogi. Koristeno e mnogu kratok period i dobro e socuvano. Cenata e 6000 den.
Телефонски број:   070272963
Град:   Skopje

 

Оглас број: 7028  |  Објавен на: 09.9.2018  |  Гледаност: 28Информации за огласувачот
Лице за контакт: Daniela
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.