Се издава гарсоњера

Се издава гарсоњера

Се издава наместена гарсоњера во Центар, до АМСМ, на 3ти кат, има лифт.
Телефонски број:   076457270
Град:   Скопје

 

Оглас број: 7030  |  Објавен на: 13.9.2018  |  Гледаност: 21Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.