Издавам стан во Дебар Маало

Издавам стан во Дебар Маало

Издавам стан во Дебар Маало 62 м2 за студенти и вработени блиску до Градежен Технолошки и Електро-машински факултет. Цена 200 еур.
Телефонски број:   070947664
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7082  |  Објавен на: 11.10.2018  |  Гледаност: 40Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.