Хидроизолациjа и термоизолациjа

Хидроизолациjа и термоизолациjа

*Изведба на хидроизолациjа и термоизолациjа врз секакви структури и материјали,
*Термоизолациони решенија,
*Внатрешна и надворешна изолациjа,
*Комбинирана хидроизолациjа,
*Дилетации,
*H амалување на УВ-зрачење до 88%-ладен кров ефект,
*Врвни сертифицирани производи од ЕУ,
*25 години издржливост на готов производ,
*Изведби на зелен кров GREEN ROOF,
*Звучна изолација на ѕидови и подови до -50 децибели.

ИЗВЕДБА СО ВРВНИ КВАЛИТЕТИ И МОДЕРНИ ПРИСТАПИ !
Телефонски број:   070358398
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7094  |  Објавен на: 20.10.2018  |  Гледаност: 41Информации за огласувачот
Лице за контакт: Никола
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.