Kozni cizmi

Mnogu ubavi crveni kozni cizmi. Obleceni samo ednas. Proizvodstvo: VENUS.
Телефонски број:   076377689
Град:   Ohrid
Држава:   Makedonija

Оглас број: 7128  |  Објавен на: 31.12.2018  |  Гледаност: 17Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.