Stan za prodazba

Se prodava stan od 72+5m2 na 9/9 vo Aerodrom.
Телефонски број:   070217866
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

Оглас број: 7130  |  Објавен на: 07.1.2019  |  Гледаност: 15Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.