Kanister-cisterna

Prodavam cisterni-rezervoari od 1 ton so metalna resetka na paleta.
Телефонски број:   077906357
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

Оглас број: 7142  |  Објавен на: 27.1.2019  |  Гледаност: 34Информации за огласувачот
Лице за контакт: xxx
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.