Se prodava polovna garderoba na kilo mix

Se prodava second hand polovna garderoba na kilo mix - maska, zenska, detska. Cena 1.5 eur.
Телефонски број:   071634245
Град:   Kumanovo
Држава:   Makedonija

Оглас број: 7144  |  Објавен на: 27.1.2019  |  Гледаност: 36Информации за огласувачот
Лице за контакт: Emilija
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.