Markov Manastir

Prodavam plac 1200m2 vo Markov Manastir, vo blizina na manastirot.
Телефонски број:   070504733
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

Оглас број: 7146  |  Објавен на: 27.1.2019  |  Гледаност: 29Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.