Prodavam frizider za dlaboko i kombiniran frizider

Prodavam frizider za dlaboko zamrznuvanje od 110 litri i kombiniran frizider. Cena po dogovor.
Телефонски број:   071819250
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

Оглас број: 7148  |  Објавен на: 28.1.2019  |  Гледаност: 40Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.