Izdavam dukan na Vodnjanska

Dukanot e pogoden za sekakva namena, ima 23m2.
Телефонски број:   071502959
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

Оглас број: 7155  |  Објавен на: 04.3.2019  |  Гледаност: 16Информации за огласувачот
Лице за контакт: Vladko Blazevski
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.