Стан

Продавам стан на 9/9 кат во Аеродром. Станот има дневна, трпезарија, кујна, спална, детска, купатило, гостинско вц, балкон.
Телефонски број:   070217866
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

Оглас број: 7158  |  Објавен на: 11.3.2019  |  Гледаност: 10Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.