Izdavam stan vo Ohrid

Stanot e povolen za ziveenje, za 4+1 osobi. Se izdava namesten, so kujna, TV - kablovska, zasebna spalna.
Телефонски број:   075262660
Град:   Ohrid
Држава:   Makedonija

Оглас број: 7163  |  Објавен на: 15.3.2019  |  Гледаност: 8Информации за огласувачот
Лице за контакт: Lidija
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.