Продавам плац

Продавам плац со површина од 618м2 во Булачани, на главен пат кон Раштак, со одличен поглед кон Скопје.
Телефонски број:   076 381671
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7175  |  Објавен на: 27.3.2019  |  Гледаност: 43Информации за огласувачот
Лице за контакт: Андро
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.