Издавам стан во Ново Лисиче

Се издава наместен стан од 45м2, со парно, со клима и засебна спална соба. Станот е слободен од 10-ти мај.
Телефонски број:   071/325-385
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7191  |  Објавен на: 23.4.2019  |  Гледаност: 60Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.