Издавам наместена гарсоњера

Издавам наместена гарсоњера 23м2 кај Билна аптека - Центар Скопје, на 3-ти кат (од 4), со парно греење и клима, мало ВЦ со туш, мини кујна и НЕМА машина за перење алишта!
Телефонски број:   075343353
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7200  |  Објавен на: 09.5.2019  |  Гледаност: 29Информации за огласувачот
Лице за контакт: Нена
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.