Izdavam stan vo Debar Malo

Izdavam namesten 2 soben stan vo Debar Malo. Ima klima, parno, na 6-ti od 7 kata.
Телефонски број:   070259095
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

Оглас број: 7222  |  Објавен на: 09.7.2019  |  Гледаност: 19Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.