Kuhar/pizza majstor

Tražim kuhara/pizza majstora. Osiguravam boravišnu i radnu dozvolu. Nudim do 1.000 eura plaću, stan i hranu u ovisnosti o sposobnosti radnika.
Телефонски број:   00385 91 785 3090
Град:   Karlovac
Држава:   Hrvatska

 

Оглас број: 7249  |  Објавен на: 04.10.2019  |  Гледаност: 31Информации за огласувачот
Лице за контакт: Slavko Leš
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.