Baraka vo naselba Lisice

Plac 274m2, stanbena.povrsina 89m2 plus 8m2, orientacija istok-zapad. Dvorot e sirok i od site strani na barakata. Lepenka e samo od edna strana. Vo sostojba za ziveenje.
Cena 72000 evra, so prostor za dogovor.
Телефонски број:   078 469 476
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

Оглас број: 7259  |  Објавен на: 19.10.2019  |  Гледаност: 55Информации за огласувачот
Лице за контакт: Filimena
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.