Izdavam prazen stan

Se izdava prazen stan vo nova zgrada vo Karpos 4. Stanot ima kujna i klima ured. Sloboden od 1.07.
Телефонски број:   071563928
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7370  |  Објавен на: 10.6.2020  |  Гледаност: 93Информации за огласувачот
Лице за контакт: Marjan
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.