Стан во Скопје Север

Се продава стан во Скопје Север на четврти спрат спроти игралиштето на Економското училиште Арсени Јовков. Станбена површина 69-м2 со балкон 4-м2. Со станот се добива и подрум со 7-м2. Станот е реновиран - реновирана кујна, купатило и пвц врати и прозори. Цена по договор.
Телефонски број:   070397450
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7372  |  Објавен на: 11.6.2020  |  Гледаност: 91Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.