Викендица во Претор

Се издава комплетно наместена и уредена викендица во Претор за летниот период.
Телефонски број:   075484314
Град:   Битола
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7378  |  Објавен на: 17.6.2020  |  Гледаност: 60Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.