Apartments Vela - Pestani, Ohrid

Novi apartmani se izdavaat vo naselba Pestani na samiot breg na Ohridskoto Ezero od 45m2 so posebna dnevna i spalna + 10m2 terasa. Sekoj apartman e opremen so sopstvena banja, kujna, frizider, kablovska TV, terasa, internet konekcija, klima, sopstven parking. Cena po dogovor !!!
Rezervacii na tel.: +389 77 678 719
Телефонски број:   +38977678719
Град:   Ohrid
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7379  |  Објавен на: 18.6.2020  |  Гледаност: 67Информации за огласувачот
Лице за контакт: Rozita
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.