Se izdava stan vo Kisela Voda

Se izdava stan vo Kisela Voda na ul. Mihail Cakov, na 7-mi kat, so lift, parno, namesten, 65 m2.
Телефонски број:   070388836
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7383  |  Објавен на: 25.6.2020  |  Гледаност: 52Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.