Iznajmuvam dvosoben stan

Iznajmuvam nenamesten dvosoben stan od 50m2 vo Skopje, lokacija do T.C. Skopjanka.
Телефонски број:   071260255
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7394  |  Објавен на: 12.7.2020  |  Гледаност: 76Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.