Se iznajmuva prazen stan

Se iznajmuva prazen stan od 58 m2 vo nova zgrada vo Karpos 4. Ima kujna i klima.
Телефонски број:   071563928
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7395  |  Објавен на: 19.7.2020  |  Гледаност: 67Информации за огласувачот
Лице за контакт: Marjan
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.