Изработка на кујни и др.

Мебел Дизајн МОДЕРНО Плус изработува: кујни, спални, детски, дневни, канцелариски мебел и друг вид на мебел по нарачка, со пропратен 3D визуелен проект.
===>
БЕСПЛАТНО:
* идејно и проектно 3D решение
* достава до Вашиот дом
* монтажа.
===>
При изработка на целиот простор, следува попуст од 20%.
Врвен квалитет, препознатлив стил, поволни цени!!!
===>
Локација:
ул. Сава Ковачевиќ, нас. Кисела Вода (позади кулите Расадник, во новите згради).
Телефонски број:   078/224-393
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7401  |  Објавен на: 26.7.2020  |  Гледаност: 36Информации за огласувачот
Лице за контакт: Александар
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.