Hermès tasna 100% vrvna teleska kozha

Prodavam Hermès tasna 100% VRVNA teleska kozha replica. Kupena online, no bidejki ispadna bojata potemna, ja prodavam. Niednas ne e nosena. Zaedno so transportnite trosoci iznesuvase 250€. Jas ja prodavam za 190€. Pisete poraka na viber ili whatsapp.
Телефонски број:   071763110
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 7432  |  Објавен на: 11.9.2020  |  Гледаност: 42Информации за огласувачот
Лице за контакт: Katarina
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.