Барам девојка-жена за дружење

Осамен срамежлив 32-годишен дечко од Скопје бара повозрасни жени за интимно дружење. Годините не се битни. Сакам повозрасни жени. Јавете се на долунаведениот телефонски број. Ве очекувам.
Телефонски број:   075302493
Град:   Скопје
Држава:   Македонија

 

Оглас број: 7545  |  Објавен на: 21.3.2021  |  Гледаност: 111Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.