Клима сервис

Сервис, монтажа и продажба на клима уреди.
Телефонски број:   077583877
Град:   Скопје

 

Оглас број: 7942  |  Објавен на: 05.11.2023  |  Гледаност: 51Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.