Магацински простор

Се изнајмува магацински простор од 50 м2 во населба Даме Груев (Ѓорче Петров).
Цена 130 евра.
Телефонски број:   077984325
Град:   Скопје

 

Оглас број: 7952  |  Објавен на: 14.11.2023  |  Гледаност: 31Информации за огласувачот
Лице за контакт: Душко
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.