Veliki Šnaucer

Veliki Šnaucer Štenad na prodaju.
Otac: Koral Z Tartaku (HD-A, ED – B1, Eyes Clear)
(Stablemaster’s Ninja x Polka Z Tartaku)
Majka: Amaris (JR Champion of Serbia, JR Champion of Greece, Champion of BIH, Champion of North Macedonia, Champion of Montenegro, Champion of Serbia, Champion of Turkey, Champion of Greece, 2 x BOG, 2 x BOG 3, BISS, 4 x Club Winner, HD – A, ED-0, Eyes Clear) (Stablemaster’s Faiz x Ava)
Cena: 1000 €
Zvati na navedeni broj telefona + Viber + WhatsApp
Телефонски број:   00381637236484
Град:   Beograd
Држава:   Srbija

 

Оглас број: 7953  |  Објавен на: 16.11.2023  |  Гледаност: 41Информации за огласувачот
Лице за контакт: Svetlana
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.