Слики ·  Листа

Се изнајмува гарсоњера

Скопје

Се изнајмува комплетно наместена гарсоњера позади Т.Ц. Скопјанка, Аеродром.


Објавен на 23.6.2019 тука: Соби-изнајмување    Содржина   Контакт

Се изнајмува гарсоњера

Скопје

Се изнајмува комплетно наместена гарсоњера позади Т.Ц. Скопјанка, Аеродром.


Објавен на 23.6.2019 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Се изнајмува гарсоњера

Скопје

Изнајмувам комплетно и одлично наместена гарсоњера, до слаткарница Палма во Аеродром.


Објавен на 08.6.2019 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Се изнајмува гарсоњера

Скопје

Изнајмувам комплетно и одлично наместена гарсоњера, до слаткарница Палма во Аеродром.


Објавен на 08.6.2019 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Продавам стан

Скопје

Продавам стан 44м2 со поткровје и гаражно паркинг место.


Објавен на 30.5.2019 тука: Станови-продажба    Содржина   Контакт

Kuca i niva vo Kumanovo

Kumanovo

Se prodava kuca od 74m2 so garaza i drug pomosen objekt, voedno i gradezno zemjiste od 1530m2 koe moze da se koristi kako obrabotliva niva. Kucata se sostoi od 2 sobi 4x4m2, kujna 4x3m2, malo...


Објавен на 30.5.2019 тука: Куќи-продажба    Содржина   Контакт

Издавам стан во Автокоманда

Скопје

Издавам еднособен стан во Автокоманда, комплетно наместен, на приземје, со парно 24/7, клима, интернет,...


Објавен на 29.5.2019 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Недвижности Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: