Слики ·  Листа

Plac

Bitola

Itno se prodava plac 5000 m2 na izlezot od s.Bistrica, pogoden za izgradba na bilo kakov objekt ili druga namena so celosna dokumentacija.


Објавен на 21.10.2019 тука: Плацеви    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Недвижности : Плацеви Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: