Слики ·  Листа

Се изнајмува гарсоњера

Скопје

Се изнајмува комплетно наместена гарсоњера позади Т.Ц. Скопјанка, Аеродром.


Објавен на 23.6.2019 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Се изнајмува гарсоњера

Скопје

Изнајмувам комплетно и одлично наместена гарсоњера, до слаткарница Палма во Аеродром.


Објавен на 08.6.2019 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Се изнајмува гарсоњера

Скопје

Изнајмувам комплетно и одлично наместена гарсоњера, до слаткарница Палма во Аеродром.


Објавен на 08.6.2019 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Издавам стан во Автокоманда

Скопје

Издавам еднособен стан во Автокоманда, комплетно наместен, на приземје, со парно 24/7, клима, интернет,...


Објавен на 29.5.2019 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Недвижности : Станови-изнајмување Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: