Слики ·  Листа

Baraka vo naselba Lisice

Skopje

Plac 274m2, stanbena.povrsina 89m2 plus 8m2, orientacija istok-zapad. Dvorot e sirok i od site strani na barakata. Lepenka e samo od edna strana. Vo sostojba za ziveenje. Cena 72000 evra, so...


Објавен на 19.10.2019 тука: Куќи-продажба    Содржина   Контакт


Email за пребарување за:

Барајте Недвижности : Куќи-продажба Категорија

По email ќе добиете известување кога ќе биде објавен оглас во оваа категорија
Земете резултати за нови огласи по email    тука: