ДОМЕНИ
    ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО СВЕТОТ НА ВАШИОТ ИДЕАЛЕН WEB ПРОВАЈДЕР!
    Ова е местото каде што Ви овозможуваме мошне едноставно и многу поволно да регистрирате (исто така, и да префрлите и да обновите) домени со околу 200 различни наставки. Таквиот голем избор овде Ви дава одлична можност да најдете идеално име за Вашата web страница.
    За да проверите дали е слободен (незафатен) посакуваниот домен кликнете тука и следете ги инструкциите (или можете преку овој контакт да ни напишете за кој домен сте заинтересирани, а ние ќе ја направиме проверката за Вас и ќе Ви одговориме во врска со тоа).
    Ако е слободен, креирајте бесплатен domain control panel и оттаму ќе уплатите колку што изнесува цената на доменот (доколку не сте во можност да платите преку PayPal, слободно контактирајте со нас за да побарате да Ви испратиме наша денарска сметка).
    Така, за истата цена колку што чини секој купен домен ќе добиете и:
    - Интерактивен Domain Control Panel.
    - Менаџирање со сите Ваши домени од едно место.
    - Интерактивно процесуирање, без никакво чекање, ниту без некое погрешно враќање на Вашите домени.
    - Обнова на секој домен во реално време.
    - Заштита на приватноста.
    - Креирање под-корисници за одреден домен.
    - Интегрирана можност за плаќање внатре во самиот Domain Control Panel.
    - Преглед на трансакциите.
    - 24/7/365 дена поддршка.
    - On-line фактурирање.


Домени:
 Регистрација 

 Префрлување 

 Најава 
Други услуги:
 Оптимизација 

 Одржување 

 Топ Про Хостинг 
ДОНЕВ СЕРВЕР:
 Докажан регистрар 

 За нас 

 Контакт 
Начини на плаќање:
 Примаме денарско, 
 но и плаќање со 
Следете нè на:


©  2004-2018 ДОНЕВ СЕРВЕР - Сите права се задржани