Stan vo strog centar

Izdavam stan od 70m2, namesten, trosoben, vo strogiot centar na Skopje.
Телефонски број:   077 811 962
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 6509  |  Објавен на: 28.9.2017  |  Гледаност: 45

Информации за огласувачот
Лице за контакт: Slobodan Ivanovic
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.