Објавете оглас
 ПОЧЕТНА   |   ПРАВИЛА   |   КОНТАКТ 
     Стандарден оглас со содржина до 100 зборови, 4 слики и 1 видео снимка објавен во времетраење од 60 дена чини 11.80 МКД (нецели дванаесет денари) со вклучен ДДВ. Ако сте за оваа опција кликнете на следниот линк:  СТАНДАРДЕН ОГЛАС .
     Истакнат оглас со содржина до 100 зборови, 4 слики и 1 видео снимка објавен воедно и на мошне воочливото место наречено ИСТАКНАТИ ОГЛАСИ во времетраење од 30 дена чини 59.00 МКД (нецели шеесет денари) со вклучен ДДВ. Доколку сте за оваа опција кликнете на следниот линк:  ИСТАКНАТ ОГЛАС .
     Во двата случаи плаќањето се врши едноставно со испраќање СМС порака (од кој било мобилен оператор во Македонија), како што е наведено во објаснувањето кое ќе го видите веднаш штом ќе го комплетирате Вашиот оглас.
® Сите права се задржани