СИТЕ ОГЛАСИ

Барам жена/маж за чување на хендикепирано дете

Скопје

Потребна ми е личност за чување на хендикепирано дете во неделите, а постои можност за договор и за повеќе...


Објавен на 13.4.2019 тука: Работа-нудам    Содржина   Контакт

Дистрибутер - реон Скопје

Скопје

Потребни квалификации: - Завршено средно образование, - Претходно работно искуство на иста или слична...


Објавен на 12.4.2019 тука: Работа-нудам    Содржина   Контакт

Se izdava stan vo Kisela Voda

Skopje

Se izdava stan vo Kisela Voda karsi opstinata. Na 13-ti sprat so lift i terasa.


Објавен на 10.4.2019 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Изнајмувам куќа

Скопје

Изнајмувам куќа во н.Припор од 55 м2, празна, две соби, кујна со дневна, купатило и ходник. Веднаш вселива. Цена...


Објавен на 10.4.2019 тука: Куќи-изнајмување    Содржина   Контакт

FLATIRON nov apartman

Skopje

Kompletno opremen i nov apartman (parno, klima, masina za sadovi i alista) na 2. kat. Nova zgrada Flatiron.


Објавен на 06.4.2019 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Продавам нива

Скопје

Продавам нива 2800 м2 во с.Радишани до Јазирски мост (од последна 57 оддалечено 800 м до Јазирски мост) до главна...


Објавен на 03.4.2019 тука: Плацеви    Содржина   Контакт