СИТЕ ОГЛАСИ

Стан во Гевгелија

Гевгелија

Се продава стан во Гевгелија од 54m2 на улица Загребска, оддалечен 5 минути од центарот на градот.


Објавен на 18.11.2018 тука: Станови-продажба    Содржина   Контакт

Plac vo Markov Manastir

Skopje

Se prodava plac 1200m2 vo Markov Manastir, blizu do manastirot.


Објавен на 18.11.2018 тука: Плацеви    Содржина   Контакт