СИТЕ ОГЛАСИ

Se izdava stan vo Debar Maalo

Skopje

Se izdava stan vo Debar Maalo na ul. Dane Krapcev, 82m2, na 2-ri kat, so 2 spalni, namesten, so parno.


Објавен на 11.11.2019 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Лектор по македонски јазик

Скопје

Овластен лектор по македонски јазик, врши лекторирање и јазично уредување на секаков вид текстови и...


Објавен на 04.11.2019 тука: Деловни контакти    Содржина   Контакт

Се издава еднособен стан во Железара

Скопје

Се издава наместен еднособен стан во Железара, Скопје. Има дневна 2 кревета, плус кујна 1 кревет, парно,...


Објавен на 31.10.2019 тука: Станови-изнајмување    Содржина   Контакт

Plac

Bitola

Itno se prodava plac 5000 m2 na izlezot od s.Bistrica, pogoden za izgradba na bilo kakov objekt ili druga namena so celosna dokumentacija.


Објавен на 21.10.2019 тука: Плацеви    Содржина   Контакт

Baraka vo naselba Lisice

Skopje

Plac 274m2, stanbena.povrsina 89m2 plus 8m2, orientacija istok-zapad. Dvorot e sirok i od site strani na barakata. Lepenka e samo od edna strana. Vo sostojba za ziveenje. Cena 72000 evra, so...


Објавен на 19.10.2019 тука: Куќи-продажба    Содржина   Контакт

Дуќан во Т.Ц. Антико

Скопје

Се издава дуќан во Т.Ц. Антико, кој гледа на Партизанска.


Објавен на 16.10.2019 тука: Дуќани, Опрема    Содржина   Контакт