Prodavam Xerox 1632 laser kolor

Prodavam Xerox 1632 printer laser ful kolor.
Телефонски број:   077 861 578
Град:   Skopje
Држава:   Makedonija

 

Оглас број: 6528  |  Објавен на: 04.10.2017  |  Гледаност: 49

Информации за огласувачот
Лице за контакт: Nikola
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.