Se prodava

Se prodava kuka vo n. Dracevo, 50m2 so dvorno mesto 200m2, lani renovirana so fasada, izolacija, novi prozori. Cena 60000 evra.
Телефонски број:   072-249-603
Град:   Skopje

 

Оглас број: 6574  |  Објавен на: 02.11.2017  |  Гледаност: 37

Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.