Se prodava Audi Q5 2.0 TDI Quatro

Se prodava Audi Q5 2.0 TDI Quatro

Prv gazda, redovno servisiran, avtomatska klima, radio so mp3 i sd ram, 4x4 avtomatska regulacija na pogonot, mnogu sistemi za zastita od prokliznuvanje, srs, sbs, sistem za upravuvanje pri nadolnini i mnogu oprema.
ITNO 14000 eur, bez zamena.
Телефонски број:   075230410
Град:   Skopje

 

Оглас број: 6814  |  Објавен на: 26.3.2018  |  Гледаност: 47Информации за огласувачот
Пишете му на огласувачот (внесете Ваше име и email)

Внесете го верификациониот код кој е на сликата подолу:
* Со ова од безбедносни причини Вашата IP адреса ќе се евидентира во нашиот систем. Во случај на измама или злоупотреба, истата IP адреса ќе биде доставена до надлежните органи.